Sebkezelés

Sebkezelők pedikűrhöz!

sebkezelősebkezelő termékek használata a pedikűrös szakmához tartozik. Egy pedikűrt, manikűrt végző szakember kelléktára nem lehet teljes a sebkezeléshez alkalmas termékek nélkül. A körmök ápolása nemcsak a vágásból, formázásból, lakkozásból áll. A körmök hajlamosak a benövésre, aminek az eltávolítása a pedikűrös egyik feladata. A kezelés során előfordulhat, hogy olyan seb keletkezik, amit azonnal, helyben kezelni kell. A kivágott köröm helyét sebkezelő szerekkel fertőtlenítővel, vérzéscsillapítóval, illetve kötszerrel kezelik.

A sebkezelő szerek mindegyikét meg tudja rendelni a pedikűrös kiegészítőket és berendezéseket forgalmazó webáruházunkból. Vásároljon megfizethető áron sebkezelőket is az ollók, bufferek, reszelők mellé és legyen felkészült minden vendége profi kiszolgálására!

Kötszerek nagy választékával várjuk az érdeklődőket, a hagyományos kötszerek mellett kenhető és fújható sebfedőket is forgalmazunk a webshopban, ennek köszönhetően pedig az igények széles körét tudjuk kiszolgálni.

A kategóriában 28 termék található.