Kedves Vásárlóink! Üzletünk 2024.07.22-07.26. között ZÁRVA tart! Az internetes rendelések kiszállítása zavartalan a zárvatartás ideje alatt! Megértésüket köszönjük!

Kosár

Az Ön kosara üres.

PRONTOMAN termékek

Prontoman termékek professzionális pedikűrhöz

PRONTOMAN termékekA Prontoman speciális összetevői a pedikűrözéshez ideális krémekké teszik ezeket a termékeket. A vendég lába a legjobbat érdemli.

A lábak ápolása kiterjed a lábfejekre is. A lábfej bőre és a körmök állapota is  romlik, ha nem szánnak időt a hidratálásra, formázásra stb. Egyeseknek különleges kezelésre van szüksége, mert érzékeny a bőrük vagy a körmeik igényelnek beavatkozást.

A Prontoman termékeket a pedikűrözéssel foglalkozó szakemberek számára fejlesztették ki. Professzionális gélt használnak a körömbenövésre vagy a kezelt terület fertőtlenítésére. A krémek használatával a vendégek megkapják a számukra ideális kezelést. A drogériákban kapható termékekkel nem lehet ugyanazt a hatást elérni, mert eltérő összetevőkkel és hatásfokkal rendelkeznek.

Az érzékeny bőrnek csak átmeneti megnyugvást tudnak nyújtani a nem elég hatékony termékek. A szakemberek által nyújtott szolgáltatások olyan állapotba hozzák a lábat, ami a vendégnek is megfelel. A speciális összetevők nem irritálják az allergiások, sem a cukorbeteg vendégek bőrét.

A kategóriában 8 termék található.