Kedves Vásárlóink! Üzletünk 2024.07.22-07.26. között ZÁRVA tart! Az internetes rendelések kiszállítása zavartalan a zárvatartás ideje alatt! Megértésüket köszönjük!

Kosár

Az Ön kosara üres.

Tetováló bútorok

Tetováló bútor: az ügyfél és a művész kényelméért

tetováló bútorokTetováló bútorok széles választékban - szerezze be a szalon teljes berendezését egyetlen helyről, kényelmesen!

tetováló bútoroknak egyszerre kell szolgálniuk a vendég és a művész kényelmét, de emellett természetesen más szempontoknak is meg kell felelniük a munka zavartalansága érdekében. Ennek megfelelően szükség van egy olyan kezelőágyra, amely könnyen mozgatható, akár székké is alakítható, könnyen és higiénikusan tisztítható és strapabíró. A művésznek is kényelmesen kell helyet foglalnia, amihez egy megfelelő székre van szükség, ezen felül pedig szükség van egy állványra, amely könnyen mozgatható, és elfér rajta minden kellék, egy nagyítós lámpára, valamint egy kartámaszra, ami szintén állítható és mozgatható. Ha mindezek rendelkezésre állnak, a tetováló szalon működése biztosított.

Amennyiben tetováló bútorokat szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, majd rendelje meg a kiválasztott termékeket csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne tetováló bútorainkkal, illetve a rendelés és szállítás menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!