Kedves Vásárlóink! Üzletünk 2024.07.22-07.26. között ZÁRVA tart! Az internetes rendelések kiszállítása zavartalan a zárvatartás ideje alatt! Megértésüket köszönjük!

Kosár

Az Ön kosara üres.

Gyanták, gyantamelegítők, kellékek

Gyanták, gyantamelegítők és kellékek a nyári szezonra

Gyanták, gyantamelegítőkGyantákgyantamelegítők és minden szükséges kellék, hogy vendégei elégedettek legyenek szolgáltatásával! Készüljön a nyári szezonra velünk!

A szőrtelenítés a szépségápolás alapvető része, minden igényes nő fürdőszobájában ott lapulnak a különféle eszközök, melyekkel meg lehet szabadulni a nemkívánatos szőrszálaktól. Azonban a nyár közeledtével egyre inkább fókuszba kerül a szőrtelenítés, hiszen természetes, hogy a bikiniszezonban minden hölgy a legjobb formáját szeretné hozni. Az alapos és hatékony szőrtelenítés érdekében ilyenkor a legtöbben inkább szakemberhez fordulnak, ezért kozmetikusként mindenképpen ajánlott időben felkészülni a nyári szezonra!

A szőrtelenítés egyik legkedveltebb módja a gyantázás, ehhez pedig nem csupán gyanták kellenek, hanem megbízható gyantamelegítők és számtalan egyéb praktikus kellék. Ilyenkor mindenképpen érdemes felszerelni a szalont egy nagyobb adag gyantapapírral, spatulával, de szükség van lemosó olajokra, nyugtató balzsamokra, sőt, olyan speciális készítményt is érdemes beszerezni, mint amilyen a szőrbenövést megelőző spray.

Gyantákgyantamelegítők és különféle kellékek várják nálunk, hogy teljes körű, színvonalas szolgáltatást tudjon nyújtani vendégeinek. Nézzen körül webáruházunkban, és szerezzen be mindent, amire a nyári szezonban szüksége lehet!

A kategóriában 1 termék található.