Kedves Vásárlóink! Üzletünk 2024.07.22-07.26. között ZÁRVA tart! Az internetes rendelések kiszállítása zavartalan a zárvatartás ideje alatt! Megértésüket köszönjük!

Kosár

Az Ön kosara üres.

ÁSZF

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A www.pedicity.hu böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az ezen használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja. 

Szállítási díjak

A csomagküldési díjakat a „Szállítási információk” menüpont tartalmazza.

A szállítási díjakról minden esetben tájékoztatjuk a megrendelés visszaigazolásakor e-mailes formában.

GLS szállítási díjak (utánvétes szállítás): 0 Ft - 18.000 Ft: 1.990 Ft

                                                                   18.001 Ft - 28.000 Ft: 1.690 Ft

                                                                   28.001 Ft - 34.999 Ft: 1.390 Ft

                                                                               35.000 Ft - INGYENES * 

MPL szállítási díjak (+ adminisztrációs díj 2.900 Ft): 0-10 kg: 1.990 Ft

                                                                                       10-20 kg: 2.990 Ft

                                                                                       20 kg - 40 kg: 5.990 Ft

*BÚTORRENDELÉS ESETÉN EGYEDI ÁRAT ALKALMAZUNK! Olyan bútorokra, melyek meghaladják a 40 kg-ot vagy túlméretesek vagy összeszerelt állapotban küldjük az ingyenes szállítás nem vonatkozik. Viszonteladó partnerekre az ingyenes szállítás nem vonatkozik! Nagyobb megrendelés esetén egyedi szállítási költséget kalkulálunk, melyről kérhet előzetes árajánlatot!

Nagyobb bútoraink (pl. elektromos ágyak) esetében a szállítást saját teherautóval oldjuk a bútorok biztonsága érdekében! A szállítás költség ilyen esetekben mindig egyedileg, a szállítási cím függvényében kerül meghatározásra!

ÁFA:

Termékek árai tartalmazzák az ÁFÁ-t (27 %)

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk .

Garancia:

Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk. A garancia csak a gyári hibás termékekre vonatkoznak. Az elhasználódásra nem vonatkozik a garancia.  

A garancia nem vonatkozik: ázásra, szakadásra, törésre, repedésre - melyek nem gyártási hibából eredőek.

A Szállító igyekszik kifogástalanul az árut kiszállítani a Vevőnek. Abban az esetben, ha a Vevőnek kifogása lenne a termékkel kapcsolatban, reklamációt a vásárlás számlával való igazolása mellett fogadunk el, és árucserével, illetve kölcsönös megegyezéssel igyekszünk a reklamációt orvosolni. A megrendelt terméket gondosan be csomagoljuk hogy sérülés ne érje. Ha bármilyen probléma akadna a termék kézbesítésekor ( csomag sérülés) a futárral jegyzőkönyvet kell felvetetni. Ellenkező esetben, ha csomag sérülése kárt tett a termékben és nincs jegyzőkönyv írva a terméket nem áll módunkban vissza venni!  

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A rendelt termékeken bármilyen átalakítás a garancia elvesztésével jár!

Garanciális javítás esetén a termék javításának költsége és mindennemű szállítási költsége a vállalkozást terheli.

Az eladó jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:

A megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Metalipor Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.
Az elállási jog kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkozik!
Az elállási jog nem vonatkozik zárt csomagolású termékre, mely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül teheti meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelembe a 14 nap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

Elállás esetén, ha a termék sérült vagy elhasználódás jelei láthatóak a vállalkozás értékcsökkenéssel élhet a vásárló felé!

A vásárló nem élhet elállási jogával, amennyiben a termék egyedileg (pl. szín, méret) csak az Ő részére, az Ő kérésre készült.

A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.