Kedves Vásárlóink! Üzletünk 2024.07.22-07.26. között ZÁRVA tart! Az internetes rendelések kiszállítása zavartalan a zárvatartás ideje alatt! Megértésüket köszönjük!

Kosár

Az Ön kosara üres.

Reszelők, bufferek, polírozók

Reszelő, buffer, polírozó, minden megvan a manikűrhöz pedikűrhöz?

reszelőreszelő, a polírozó és a buffer is a körömápolás kellékei, amik egy képzett szakember kezében csodát tudnak a művelni. A pedikűr és a manikűr is a körmök méretének, formájának alakításáról szól, az ápolt és egészséges kéz, láb fenntartásáról. A megfelelő eszközökkel a szakember tökéletes munkát tud végezni.

reszelő minőségi változatban elérhető az áruházunk termék kínálatában. Állítsa össze igényes és megbízható eszközkészletét manikűr vagy pedikűr szolgáltatásokhoz. A reszelők mellett a további pedikűrös és manikűrös eszközök is szerepelnek a webáruházunk választékában. Bufferekből és minőségi polírozókból is a kedvező áron kínálunk többféle modellt is.  Ha szüksége van megbízható utánpótlásra, nálunk mindig megtalálja a keresett és az igényeit kiszolgáló eszközöket. 

Vásárolja meg tőlünk a szükséges eszközöket, kiegészítőket és garantáltan elégedett vendégeket tudhat a szalonjában! A nagyszerű ár-érték arányban kapható reszelők, bufferek és polírozók a készlete megbecsült darabjai lesznek!