Kedves Vásárlóink! Üzletünk 2024.07.22-07.26. között ZÁRVA tart! Az internetes rendelések kiszállítása zavartalan a zárvatartás ideje alatt! Megértésüket köszönjük!

Kosár

Az Ön kosara üres.

Sara Beauty Spa termékek

Lábápolótól a masszázskrémig: a Sara Beauty Spa termékek világa

Sara Beauty Spa termékekLábápolómasszázskrém, de bőrradír és lábáztató só is szükséges a profi kezelésekhez. A Sara Beauty Spa termékekkel garantált a vendégek elégedettsége!

Egy jó szakember alaposan megválogatja, hogy milyen készítményeket használ a munkájához, hiszen ezek is fontos szerepet játszanak a kezelések során. A Sara Beauty Spa termékekkel mindenkinek érdemes megismerkednie, akinek a szépségápolás a szakterülete, de különösen ajánlottak a készítmények pedikűrösöknek. A kínálatban minden megtalálható, amivel teljessé lehet tenni a kezeléseket, és valamennyi termék gondosan összeválogatott alapanyagokból, különleges illatváltozatokban készül.

Az előkészítés nélkülözhetetlen eszköze a lábáztató só, ami akár fürdősóként alkalmazva is megállja a helyét, de nem maradhat el a lábápoló krémek és zselék használata sem, melyek a hidratálástól a regenerálásig sokféle célt szolgálhatnak. Szintén szükséges egy jó bőrradír, ami a kíméletes hámlasztásért felel, a kényeztető kezelésekhez pedig elengedhetetlen egy masszázskrém vagy pedig egy masszázsolaj.

Fedezze fel Ön is a Sara Beauty Spa termékcsalád tagjait, és meglátja, a siker nem marad el!