Kosár

Az Ön kosara üres.

Szikepengék, szikenyelek

Szikenyél és eldobható szikepenge a szakszerű munkavégzéshez!

Szikenyél és eldobható szikepenge kiváló minőségben, többféle változatban kapható nálunk, hogy minden alkalommal profi munkát végezhessen!

Az ápolt, szép lábak titka a szakszerű pedikűrözés, ami többféle eljárást foglal magába a tökéletes végeredmény érdekében. Nem maradhat el a sarkon, a talpon, valamint az ujjbegyeken lévő bőrkeményedések eltávolítása, amihez szikére van szükség. A szakemberek általában előnyben részesítik az egyszer használatos, eldobható szikepengét, melynek legnagyobb előnye, hogy maximálisan higiénikus megoldás. Alkalmazásához természetesen szükség van egy praktikus szikenyélre, amiben könnyedén cserélhetőek a pengék. Szintén ajánlott beszerezni egy szike leszedőt és egy gyűjtő dobozt az elhasznált pengék biztonságos eltávolításához, illetve tárolásához.

szikepenge és a szikenyél kiválasztásánál egyaránt fontos a rozsdamentes kivitel, illetve ügyelni kell arra, hogy melyik nyél milyen méretű pengével használható.

Nálunk mindent megtalálhat, ami a hatékony munkához szükséges lehet, fedezze fel kínálatunkat, és rendelje meg munkaeszközeit néhány kattintással!

A kategóriában 2 termék található.
 • Szike leszedő + tároló dobozka

  Szike leszedő + tároló dobozka

  Szike leszedő és tároló dobozka egyben. Gyors és biztonságos szike leszedés a sérülések elkerülése végett. A szikét a szikenyélről használat után érdemes biztonságosan eltávolítani. Mivel a pedikűr végén a krémezéstől a kezed csúszik,…

  1 190 Ft
 • Szikepenge eltávolító és tároló doboz

  Szikepenge eltávolító és tároló doboz

  Pedikűrös szakemberek számára elengedhetetlen kiegészítő! A doboz segítségével használat után pedikűr szikepengéid egyszerűen eltávolíthatod a szikenyélről, és biztonságosan tárolhatod. A szikenyelet az oldalán lévő nyílásba…

  1 270 Ft