Kedves Vásárlóink! Üzletünk 2024.07.22-07.26. között ZÁRVA tart! Az internetes rendelések kiszállítása zavartalan a zárvatartás ideje alatt! Megértésüket köszönjük!

Kosár

Az Ön kosara üres.

Ollók, csípők

Ollók és csípők: alapvető eszközök professzionális kivitelben

ollók és csípőkAz ollók és csípők terén csak a legkiválóbb minőség jöhet szóba egy igényes szakember számára, ha Ön is ilyen eszközöket keres, nálunk jó helyen jár!

A manikűr és a pedikűr egyaránt nagy odafigyelést, precíz munkát követel a szakemberektől, hiszen ezzel lehet megalapozni az ápolt, szép körmöket. Ám a szakértelem önmagában nem elegendő, a színvonalas munkához sokféle eszközre van szükség, melyekkel csak akkor lehet hatékonyan dolgozni, ha kiemelkedő minőséget képviselnek. Az ollók és csípők a bőr- és körömápolás legalapvetőbb eszközei, ezek tehát nem hiányozhatnak a szakemberek kelléktárából.

A különféle feladatok mindig a célnak megfelelő eszközök használatát követelik meg, így szükség lehet körömollók és bőrvágó ollók, hagyományos bőrcsípők és beteg körmök kezelésére alkalmas csípők használatára is. A kényelmes, ergonomikus kialakítás és könnyű tisztíthatóság mindegyik eszköz esetében prioritást élvez, de természetesen az egyedi igényeket is figyelembe kell venni a választásnál.

Ha új eszközök beszerzését tervezi, és professzionális megoldások érdeklik, rendeljen bátran kínálatunkból!