Kedves Vásárlóink! Üzletünk 2024.05.16 - 05.20 között ZÁRVA TART! Nyitás: 2024.05.21. (kedd)

Kosár

Az Ön kosara üres.

Masszázs szék mobil masszőröknek is

Masszázs szék mobil masszőröknek is

A masszázs szék nagy előnye, hogy könnyen hordozható a hozzá járó táskában, így a mobil, házhoz járó masszőröknek is nagyszerű választás.

A masszázs pihentet, ellazítja a fáradt, merev izmokat, de számos betegség esetén is sokat tud segíteni. Ezt egyre többen fedezik fel és igyekeznek kihasználni, azonban sajnos nincs mindig idő elmenni masszázs szalonba. Ezen problémát küszöbölik a mobil, házhoz járó masszőrök. 

De vajon otthon is ugyanúgy megoldható a masszírozás, mint egy erre a célra kialakított és berendezett szalonban? Szerencsére - szinte - igen. Persze fontos, hogy a masszőrnek meglegyenek hozzá az eszközei, méghozzá olyanok, amiket magával tud vinni és az ügyfél otthonában használni

Az egyik legfontosabb kellék minden bizonnyal a masszázs szék. A szalonokban általában masszázs ágyat használnak, azonban ezek meglehetősen nagyok, jelentősebb mozgatásuk nehézkes. A masszázs szék azonban kiváló alternatívájuk, amit könnyedén használhatnak a házhoz járó masszőrök is. 

Egy mobil masszőrnek fontos, hogy a felszerelése ne foglaljon nagy helyet, hiszen nem tudhatja, hogy mennyire zsúfolt helyen kell dolgoznia, hogy mekkora terület áll majd rendelkezésére. A masszázs szék éppen ezért tökéletes választás, ugyanis szétnyitva sem foglal nagy helyet, szállításhoz pedig össze lehet csukni és a hozzá járó táskában elhelyezhető

A nálunk kapható masszázs székek kevesebb, mint 10 kg-ot nyomnak, így még akár a női masszőröknek is ideálisak. Felállításuk könnyű és gyors, a helyszínen pá perc alatt szét lehet őket nyitni és már használhatóak is. Az ügyfélnek kényelmes helyet biztosítanak, masszázshoz ideális pozícióban. Természetesen szalonban, fix helyen is használhatóak, akár a masszázs ágy kiegészítéseként. 

Amennyiben masszázs széket szeretne vásárolni, ne menjen tovább, webshopunkban megtalálja az ideális megoldást! Ha további kérdése merült fel vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink mindenben segítenek. 

További hírek