Kedves Vásárlóink! Üzletünk 2024.05.16 - 05.20 között ZÁRVA TART! Nyitás: 2024.05.21. (kedd)

Kosár

Az Ön kosara üres.

Masszázságy különféle kivitelezésben a kényelmes és hatékony munkáért

Masszázságy különféle kivitelezésben a kényelmes és hatékony munkáért

Masszőr szalont nyit? Bővíti a szolgáltatóhelyét wellness részleggel? A masszázságy bármilyen változatát beszerezheti tőlünk a kényelmes munkavégzéshez.

Masszőr szalont nyit? Bővíti a szolgáltatóhelyét wellness részleggel? A masszázságy bármilyen változatát beszerezheti tőlünk a kényelmes munkavégzéshez.

Az egészséges életmód része a rendszeres mozgás. Sokan végeznek különböző sportokat hobbi vagy verseny szinten, de vannak, akik ezt valamilyen ok miatt nem teszik meg. A hétköznapi tennivalók mellett nem mindenkinek van lehetősége időt szakítani a mozgásra, vagy betegség miatt nem tudják megtenni. 

Egy mozgásszervi műtét után hosszas a rehabilitáció, aminek része lehet a masszázs is. Ezzel a kezeléssel lazítható egy sportoló izomzata, és erősíthető egy gyenge izomzatú ember állapota

Üzletünk a teljes kiszolgálásra törekszik, és biztosítja a különböző kivitelezésű masszázságyakat a kezelések elvégzéséhez. Nálunk megtalálja a könnyű, összecsukható, praktikus, egyszerűen szállítható masszázságyat, amit magával vihet bárhova. A fa vagy alumínium váz erős és jól terhelhető. A fekvőfelület pedig kényelmes, és tartozékokkal kiegészíthető. 

A fix masszázságy alkalmazható wellness szalonok berendezésének, de javasoljuk orvosi rendelőkbe is. Minden igénynek eleget tesz, és lehetővé teszi a teljes ellazulást. 

A modernebb, más funkcióval is ellátott változat az elektromos masszázságy. Ez a bútor megkönnyíti a masszőr munkáját, és nagyobb súllyal rendelkező emberekhez is könnyen beállítható a legoptimálisabb magasság. Szép, kiváló kivitelezésű, és egyre népszerűbb. Nálunk hozzájuthat a multifunkcionális elektromos masszázságyhoz is

Tekintse meg a kínálatunkat, informálódjon a termékek jellemzőiről, és válassza ki az Ön tevékenységének leginkább megfelelő típust! Fontos, hogy minden szempontból megfelelő munkakörnyezet álljon a rendelkezésére. 

Egy jól felszerelt szalonban adott a kényelem és a szaktudás. Mi ebben támogatjuk, mivel a termékeink a praktikusságot és a kényelmet szolgálják. Várja vendégeit kellemes környezetben, és nyújtson magas színvonalú kezeléseket a tőlünk beszerzett masszázságyon! Ha kérdése merül fel, vagy tanácsra van szüksége, keressen bennünket bizalommal!

További hírek