Kedves Vásárlóink! Üzletünk 2024.07.22-07.26. között ZÁRVA tart! Az internetes rendelések kiszállítása zavartalan a zárvatartás ideje alatt! Megértésüket köszönjük!

Kosár

Az Ön kosara üres.

A tetováló bútor két, fontos tulajdonsága

A tetováló bútor két, fontos tulajdonsága

A tetováló bútorokból ugyanazokat a típusokat találjuk minden egyes tetováló szalonban. A különbség természetesen a minőségbeli eltérésekben érhető tetten.

A tetováló munka nagy kreativitást, következetességet, fegyelmet és egy jó adag türelmet is igényel. A fantázia szülte alkotások először papírra kerülnek, onnan pedig a kuncsaft bőrére. A tetoválásnak tehát több fázisa van, mire végleges formát nyer a festékkel készült mű.

A tetoválás műveletéhez nemcsak a festék és a tetováló eszközök kellenek, hanem teljes berendezés is. A tetováló bútorok kiválasztásakor ragaszkodni kell a minőséghez, különben többször is be kell fektetni a vásárlásba. Ki szeretne rövid idő elteltével újra bútorokat nézni, sokkal előnyösebb egy strapabíró darabot akár évtizednyi időre beszerezni.

A tetováló bútor főbb tulajdonságai

Az új bútor kiválasztásához több kritérium is szerepel a listán, de kettő tulajdonsághoz mindenképpen érdemes ragaszkodni. Az egyik a kényelem, a másik a tisztíthatóság.

Az senki előtt nem titok, hogy a tetoválás időigényes műfaj, legalábbis ha valaki ízléses, profi munkát vár el egy tetováló mestertől. A nagyobb lélegzetvételű munkák, színezéssel, a formák kitöltésével járó, részletgazdag művek nem készülnek el egyhamar. A vendég akár több alkalommal is vissza kell térjen és órákon át mozdulatlanul kell feküdnie a tetováló ágyon.

A vendégbarát tetoválóbútor szivacsos, párnázott modell, ami állítható elemekkel rendelkezik. Minél komfortosabb egy ilyen bútor, annál tovább tud benne ülni, feküdni a vendég és annál jobban halad maga  munka is.

A tetoválás bizony nem egy tiszta műfaj. A munka közben csepeghet a festék, elmaszatolódhat a tinta, arról nem is beszélve, milyen hatással van a bőrre a tű. A bőrből vér is kiserkenhet, a hosszadalmas, mozdulatlan fekvés, ülés alatt a vendég megizzadhat. Előnyös olyan tetováló bútort használni, ami könnyen kezelhető, tartós kárpitot kapott.

A webáruházunkban megtalálja az igényeit kiszolgáló bútorokat, berendezéseket, méghozzá pénztárca barát árban.

További hírek